אלפי אנשים מכל רחבי הארץ, השתתפו באירועי הצדעה לחקלאות הישראלית וייצור מזון מקומי, כמו קטיף ירקות עצמי בחממות, סיורים חקלאיים, סדנאות בישול עם שפים, חקלאים ובשלנים ועוד

אלפי אנשים מכל רחבי הארץ, השתתפו באירועי הצדעה לחקלאות הישראלית וייצור מזון מקומי “מהחממה לצלחת”, שהתקיימו בסוף השבוע ברחבי המועצות האזוריות הערבה התיכונה והדרומית. המשתתפים נהנו מפעילויות חקלאיות וקולינריות: קטיף עצמי, סיורים עם חקלאים, סדנאות בישול בחממות החקלאיות, ארוחות שף ועוד.
מועצה האזורית הערבה התיכונה, מועצה אזורית הערבה הדרומית, אשכול נגב מזרחי, משרד החקלאות, משרד התיירות, קרן נס וקרן מיראז’- הזמינו לאירועי ‘מהחממה לצלחת’ – השנה בסימן הצדעה לחקלאות ישראלית מקומית, שהתקיימו בסוף השבוע 14-16.3.2024 עם קטיף עצמי, שווקי איכרים, סדנאות בישול, וארוחות שף בחממות שיתבססו על טהרת התוצרת החקלאית של הערבה, בשילוב אירוח אנשי קולינריה ושפים מקומיים.

בסופ”ש שכולו פאר יצירת החקלאות של מועצה האזורית הערבה התיכונה, מועצה אזורית הערבה הדרומית ואשכול נגב מזרחי, הוצגו פלאי החקלאות המתקדמת המתחוללים בשטח מועצות אלה, בייחוד בעונת החורף, בה מטפחים בחממות משוכללות את הירקות המובחרים בעולם.
על אירועי ‘מהחממה לצלחת’:
טלפון: 052-4260798
מוזמנים גם לבקר בקבוצת הפייסבוק שלנו ‘טיול משפחתי בארץ ובעולם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.familygo.co.il?p=111879